В Одесі пенсіонер зґвалтував 13-річну дівчинку

Розпусні дії стосовно дитини зловмисник скоїв у кіоску, в якому працює продавцем.

В Одесі до п'яти років тюремного ув'язнення засуджено пенсіонера за розбещення 13-річної дівчинки. Як повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області, прокурори Одеської місцевої прокуратури № 2 підтримували обвинувачення в суді щодо місцевого жителя, передають Патріоти України.

Чоловікові інкримінували вчинення розпусних дій стосовно неповнолітньої. «Прокуратура довела провину 64-річного чоловіка в повному обсязі», - заявили в прес-службі. На поточному тижні судом його засуджено до 5 років позбавлення волі.

Як наголошується, в червні цього року зазначений чоловік - продавець преси, перебуваючи в нетверезому стані, вдень завів до кіоска неповнолітню дівчинку і вчинив стосовно неї дії сексуального характеру. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Малиновського відділу поліції (ч. 2 ст. 156 КК України). Розпусні дії стосовно дитини зловмисник скоїв у кіоску, в якому працює продавцем, коли потерпіла прийшла за покупками. Про те, що сталося, дівчинка розповіла матері, яка одразу звернулася по допомогу в Малиновський відділ поліції. За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...