В Одесі п'яна компанія побила поліцейських і розгромила авто (фото)

В Одесі п'яна компанія напала на поліцейських та розбила автомобіль. Інцидент стався біля одного з нічних клубів міста. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Одеса INFO", передають Патріоти України.

Як зазначається, поліція прибула туди на виклик про конфлікт між нетверезими відвідувачами. Правоохоронці почали робити зауваження п'ятьом учасникам конфлікту. Однак чоловіки відреагували на це агресивно, а потім кинулися на копів з кулаками.

"В результаті бійки постраждали двоє співробітників правоохоронних органів. Також був пошкоджений службовий автомобіль. Один учасник конфлікту з п'яної компанії розбив бокове скло кулаком", - йдеться в повідомленні. Порушників затримали. Їм загрожує тюремний термін до 5 років.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...