В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України.

Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим неподалік від будівлі що палала через ракетний удар, який був завданий по узбережжю Чорного моря. Йдеться за проректора з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності вказано вишу. "Тіло було виявлено на території Палацу студентів Національного одеського юридичного університету", - додали у прес-службі.

За словами очільника Одеської ОВА Олега Кіпера, в регіоні сьогодні оголошено жалобу. "У звʼязку з загибеллю пʼяти людей, внаслідок російської ракетної атаки по Одесі, сьогодні в Одеській області оголошено день жалоби. Висловлюю свої щирі співчуття тим, хто втратив близьких…", - наголосив посадовець.

За даними мера Одеси Геннадія Труханова, станом на сьогоднішній ранок, у лікарнях міста залишаються 17 людей, які постраждали 29 квітня внаслідок російської атаки. Серед, з них одна дитина. Їхній стан різного ступеня тяжкості. Лікарі надають усю необхідну допомогу.

Ексгравець Арсенала заявив, що український футболіст може стати найкращим вінгером АПЛ

четвер, 16 травень 2024, 23:29

На думку Гаеля Кліші, перші півтора року українця в «Челсі» виявилися складними, зокрема й через ситуацію в його рідній країні, передають Патріоти України. Колишній захисник Арсенала вважає, що у Мудрика є всі якості, щоб стати найкращим вінгером АПЛ у...

На Закарпатті священнику УПЦ МП заборонили у служінні через... демонстрацію статевих органів

четвер, 16 травень 2024, 22:52

Днями у Мережі з'явилися відео, де священник Свято-Георгіївського "Кривського" чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП Віктор Шпілька демонстрував статеві органи, передають Патріоти України. Після розголосу в соцмережі та суспільного резонансу в ...