В Одесі поліцейські "еротично" привітали українців з Днем вишиванки (фото, відео)

У День вишиванки в Одесі правоохоронці влаштували флешмоб: поліцейські та нацгвардійці вишикувались у формі вишиванки біля Дюка. Але результат флешмобу виявився курйозним та, напевне, неочікуваним для самих учасників, повідомляють Патріоти України.

Правоохоронці за допомогою службових авто відтворили форму сорочки, а самі люди повинні були, за ідеєю, зобразити вишивку на цій сорочці у формі українського герба.

Проте користувачам мережі така вишиванка нагадала радше чоловічий статевий орган, аніж традиційне українське вбрання. Тож у соцмережах взялися глузувати з такого флешмобу.

В ході акції правоохоронці під гімн України також увімкнули мигалки, що, за їхніми словами, символізує кольори орнаменту вишиванки.


Одеські правоохоронці вишикувались у формі вишиванки


Вишиванка від одеських правоохоронців


Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...