В Одесі поліцейські "еротично" привітали українців з Днем вишиванки (фото, відео)

У День вишиванки в Одесі правоохоронці влаштували флешмоб: поліцейські та нацгвардійці вишикувались у формі вишиванки біля Дюка. Але результат флешмобу виявився курйозним та, напевне, неочікуваним для самих учасників, повідомляють Патріоти України.

Правоохоронці за допомогою службових авто відтворили форму сорочки, а самі люди повинні були, за ідеєю, зобразити вишивку на цій сорочці у формі українського герба.

Проте користувачам мережі така вишиванка нагадала радше чоловічий статевий орган, аніж традиційне українське вбрання. Тож у соцмережах взялися глузувати з такого флешмобу.

В ході акції правоохоронці під гімн України також увімкнули мигалки, що, за їхніми словами, символізує кольори орнаменту вишиванки.


Одеські правоохоронці вишикувались у формі вишиванки


Вишиванка від одеських правоохоронців


Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...