В Одесі поліцейський організував мережу борделів (фото)

В Одесі викрили мережу борделів для іноземців, яку організував місцевий співробітник поліції. Правоохоронці викрили працівника поліції та його шістьох спільників, які налагодили в центрі міста роботу мережі із шести салонів інтимних послуг. Про це повідомляє пресслужба ДБР, передають Патріоти України.

За даними ДБР, правоохоронець використовував своє службове становище для прикриття незаконного бізнесу. Разом зі спільниками він залучив до «роботи» в салонах понад 20 жінок віком від 18 до 45 років.

«Орієнтувалася мережа переважно на іноземців. Вартість послуг становила від $500 за ніч, а щомісяця прибутки організаторів нелегального бізнесу становили понад $30 тис.», – йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронцю та іншим учасникам угрупування повідомлено про підозру у сутенерстві та створенні й утримання місць розпусти, вчинені з метою наживи, організованою групою (ч. 2 ст. 302 КК України, ч. 3 ст. 303 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення правоохоронця від посади.

Не все так однозначно: Чому в Україні почали менше відключати світло і чого очікувати далі

неділя, 28 липень 2024, 7:22

В Україні буде більше світла, оскільки на одній з вітчизняних атомних станцій достроково запустили в експлуатацію одразу два реактори. Вони перебували на плановому ремонті і завдяки наполегливості енергетиків повернути їх у роботу вдалося на два тижні ...

Ударила ножем: У Хмельницькому затримали пенсіонерку, яка підозрюється у вбивстві власного сина

неділя, 28 липень 2024, 6:56

У Хмельницькому затримано жінку, яку підозрюють у вбивстві власного сина. Про це повідомляє поліція Хмельницької області, передають Патріоти України. За версією досудового слідства, між матір’ю та сином виник конфлікт, у ході якого жінка ножем вдарила ...