В Одесі помітили авто із цікавим "новорічним тюнінгом" (фото)

На вулицях Одеси помітили розписаний з нагоди Нового року автомобіль. Знімок опублікував місцевий паблік "Одеса Інфо", передають Патріоти України.

Так, на вулицях міста побачили незвичайний Volkswagen Jetta. Автомобіль був розписаний новорічними привітаннями - на всіх частинах кузова машини виднілися написи "З Новим роком" або "З 2022 роком".

"Коли заморочився із новорічним тюнінгом своєї тачки", - йдеться у підписі до опублікованого знімку.

Не виключено, що власнику автомобіля могли спеціально розписати машину через помсту.

У коментарях під публікацією користувачі припустили, що таким "тюнінгом" чоловіка покарали за неправильне паркування. Інші коментатори зазначили, що написи наносяться спеціальним балончиком, вони потім легко стираються.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...