В Одесі прикриють колонію, де стався бунт ув'язнених

Значну частину майна установи знищено внаслідок бунту, тому запропонували консервацію колонії.

Колонію, де стався бунт, хочуть законсервувати. Фото: Думская.

Одеську колонію, де 27 травня ув'язнені влаштували бунт, хочуть законсервувати. Відповідні документи для консервації закладу подали в Міністерство юстиції. Про це повідомив керівник Південного міжрегіонального управління виконання покарань і пробації Олександр Малахов, передають Патріоти України.

За його словами, значну частину майна установи знищено внаслідок бунту, тому запропонували консервацію колонії. В результаті сутичок зруйновано ділянку посиленого контролю, пошкоджено чергову частину, службові кабінети адміністрації, банно-пральні комплекси.

У разі консервації колонії засуджених переведуть в інші установи (розглядаються установи у Вознесенську, Арбузинську та Дар'ївську), а співробітникам нададуть робочі місця в інших установах виконання покарань Одеської області.

Що саме буде з територією колонії, за словами Малахова, вирішить місцева влада. "Цільове призначення земельної ділянки, на якій розташовано колонію, вирішується виключно представниками місцевого самоврядування. Мін'юст ці питання не вирішує", - додав Олександр Малахов.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...