В Одесі собака затягнув господаря під колеса трамваю (фото)

В Одесі на Канатній собака затягнув під колеса трамваю свого хазяїна. Такої думки дотримуються місцеві правоохоронці. Про це повідомляє одеське видання Думська у вівторок, 31 жовтня, передають Патріоти України.

Сам інцидент трапився ще 24 жовтня. Тоді поліція розглядала версію, що це могло бути вбивство інсценоване під нещасний випадок. Нині розслідування все ще триває, призначено комплекс експертиз, включно з криміналістичною та автотехнічною.

"ДТП сталася в темний час доби та без свідків. Уже за кілька годин ми встановили особи загиблого і водія, який керував вагоном. Версія з інсценуванням, яка почала гуляти мережами, відпала після висновків судово-медичної експертизи — причиною смерті однозначно став наїзд трамвая" - розповіла керівник пресслужби обласної поліції Любов Гордієвська.

За її словами, попередньо можна говорити про те, що собака, який був на повідку, перейшов трамвайну колію, потрапив під колеса і затягнув господаря під вагон з іншого боку.

"Слідство триває і після всіх експертиз стане зрозумілим ступінь провини водійки трамвая. Вона стверджує, що не помітила зіткнення і продовжила рух за маршрутом. Під час слідства буде встановлено всі обставини справи", - резюмувала представниця поліції.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...