В Одесі спіймали небезпечного злочинця, який душив та грабував молодих жінок (фото, відео)

В Одесі затримали жителя Донецької області, який нападав на молодих жінок, душив до непритомності та грабував. Підозрюваному 25 років, йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України в Одеській області, передають Патріоти України.

Зокрема, від його дій постраждали жінки 1991 та 1993 років народження – він забрав у них сумки, мобільні телефони, гаманці тощо. Як додали правоохоронці, частину викрадених речей знайшли у квартирі, яку орендував підозрюваний. Решту майна, за словами молодика, він здав у ломбард.

Нині правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

"Дії фігуранта слідчі кваліфікували за ст.187 Кримінального кодексу України як розбій. Зараз правопорушник затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває", – ідеться у повідомленні.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...