"У хлопчика померла мама місяць тому, і вчителька пригрозила йому тим, що подзвонить його матері": В Одесі учень розпорошив газ в очі вчительці посеред уроку (відео)

В Одесі учень восьмого класу під час уроку розпорошив перцевий балончик прямо перед очима вчительки математики. У результаті педагогиню госпіталізували, медики діагностували в неї опік рогівки ока, передають Патріоти України.

Інцидент трапився 28 квітня в школі №22 міста, повідомили місцеві канали в Telegram. Згодом донька потерпілої розповіла деталі, заявивши, що в навчальному закладі його намагаються "зам’яти".

У мережі спершу зазначили, нібито причиною конфлікту стала поведінка школяра на уроці й реакція вчительки. На опублікованих кадрах видно, що події знімали на камеру учні та сама педагогиня. Коли вона підійшла до парти восьмикласника, той дістав балончик і розпорошив газ в очі жінці.

На відео чути реакцію однокласників підлітка, які обізвали його, а також закликали негайно відчинити вікно у класі. У підсумку в школу викликали швидку допомогу і правоохоронців.

"У хлопчика померла мама місяць тому і вчителька пригрозила йому тим, що подзвонить його матері, розповість, як він себе поводить і зриває уроки, але начебто вона не знала, що мами вже немає", – цитують у Telegram коментарі підписників.

Пізніше донька постраждалої педагогині Тетяни Павлівни Скрипник опублікувала в Instagram уточнення історії з перцевим балончиком у 22-й школі Одеси. Вона підкреслила, що балончик розпорошив учень 8-го класу на прізвище Запорощенко.

"Мама зробила зауваження, чому він не записує у зошиті. Потім послідували мати в її сторону. Вона попросила повторити те ж саме на камеру, щоб потім не доводили протилежне. В цей момент інші учні попереджали її не підходити близько до цього учня, тому що він неадекватний і агресивний. Після цього він дістав балончик і бризнув ним в очі моєї мами", – написала дівчина.

Вона додала, що в школу було викликано наряд поліції і швидку допомогу, в медичному висновку лікарі написали: "Опік рогівки ока". Донька постраждалої підкреслила, що адміністрація школи №22 відмовилася пускати її в будівлю до співробітників поліції, "а також проводить всі заходи, щоб зам'яти цю справу".

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...