В Одесі в ДТП потрапила дочка кандидата в президенти (фото)

За словами лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка, Mercedes врізався в автобус із дітьми саме з того боку, де сиділа його дочка.

Ганна Гриценко. Фото: Фейсбук.

У неділю, 8 червня, в Одесі сталася аварія за участю шкільного автобуса, в якому перебувала дочка лідера партії "Громадянська позиція", кандидата в президенти Анатолія Гриценка, передають Патріоти України.

"ДТП в Одесі. Годину тому. Mercedes врізався в автобус. За збігом обставин у цьому автобусі їхали на екскурсію містом київські школярі і, зокрема, моя молодша донька Анна Гриценко. Ніхто не загинув і не поранений. Аня сиділа саме в місці зіткнення, отримала удар по руці й обличчю, кров на губах, але серйозних травм немає", – написав Гриценко.

На фотографії з місця події, яку він опублікував, видно, що легковий автомобіль врізався в автобус із боку місця водія.

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...