В Одесі водій влетів у "МакДональдс": Постраждала дівчина (фото, відео)

Nissan "вилетів" за межі проїжджої частини і виїхав на відкритий майданчик кафе, де були люди.

В Одесі іномарка в’їхала в ресторан швидкого харчування McDonald's, повідомляють Патріоти України.

Як підтвердили в управлінні патрульної поліції в Одеській області, сьогодні ввечері на проспекті Шевченка, де розташоване кафе McDonald's, сталася ДТП. Зараз на місці події працюють правоохоронці. У соціальних мережах очевидці повідомляють, що приблизно о 17:00 автомобіль Nissan на великій швидкості «вилетів» за межі проїжджої частини і в’їхав на відкриту площадку McDonald's. При цьому іномарка знесла огорожу, навколо розкидані столи і стільці.

На опублікованих в соцмережі знімках видно відвідувачку закладу, яка постраждала від наїзду. Дівчину без свідомості і з сильною кровотечею відвезли в кареті швидкої допомоги в міську клінічну лікарню №1.

На кадрах також зафіксовано водія "Ніссана", який, як стверджують очевидці, можливо пережив напад епілепсії - за їхніми словами, з рота у нього йшла піна. За іншою версією, чоловік, який перебував за кермом, був нетверезий.

"Машина знесла огорожу навколо кафе і розкидала столи і стільці на майданчику. На місці працює поліція. Обставини ДТП з'ясовуються", - йдеться в підписі до опублікованих фото.

За інформацією місцевого видання "Думська", водій автомобіля теж постраждав в ДТП, його госпіталізували в 11-у лікарню.

Рекордні гонорари: Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій

четвер, 16 травень 2024, 8:23

Стало відомо, скільки зароблять за бій український боксер Олександр Усик (21–0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34–0–1, 24 КО). Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари за бій у своїй кар'єрі. Тайсон Ф'юрі отримає за бій 69 млн. доларів, а гонорар Ол...

Бережіться! Хакери ГРУ РФ активізували атаки на телефони військових ЗСУ

четвер, 16 травень 2024, 8:15

Російські хакери активізували атаки на мобільні телефони українських військових. Фахівці розповіли про особливості атак та як захиститися. "Хакери РФ збільшили кількість кібератак на мобільні пристрої українських військових. У другому півріччі 2023 рок...