В Одесі жінка з бандитами викрала співмешканця-грека і відібрала у нього гроші і квартири

В Одесі власницю Миколаївського салону краси Вікторію Рослякову підозрюють в організації викрадення свого колишнього співмешканця - багатого комерсанта з Греції і його племінника. Як повідомляє портал Обозреватель, поліція стверджує - саме передала чоловіків бандитам і ті відібрали у грека близько 2 мільйонів гривень готівкою і шість елітних одеських квартир, передають Патріоти України.

Як кажуть копи, успішний грецький бізнесмен Ніколас Папаніколау познайомився з Вікторією Росляковою кілька років тому на курорті на острові Кіпр. Вона нібито працювала там танцівницею в одному з нічних клубів. У них почалися інтимні стосунки. Незабаром жінка завагітніла і народила Комерсанту сина Луку.

За словами комерсанта, він щомісяця давав Вікторії по п'ять тисяч євро на утримання дитини. За інформацією слідства, пара прожила разом до кінця минулого року. І остаточно розійшлася.

У прокуратурі вважають, що в січні нинішнього року Вікторія познайомилася з кримінальним авторитетом з Одеси Олександром Рошко (на прізвисько "Ляма"). І у них нібито народилася ідея вимагати гроші у Ніколаса. Комерсанта і його 27-річний племінник Апостола Апостоласа бандити викрали, відвезли в затишне місце і почали катувати з вимогою віддати всі гроші і переписати нерухомість на Рослякова.

Рошко застрелили 26 березня 2021 року в Одеській області. І в його автомобілі виявили цілий арсенал зброї. А звільнити полонених греків українська поліція змогла вже в квітні. Чоловіки ридали і цілували руки правоохоронцям, оскільки не сподівалися, що виживуть. За незаконне позбавлення волі, тортури, розбій і вимагання Рослякової і чотирьом фігурантам загрожує до десяти років тюремного ув'язнення.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...