В Одеській області чоловік живцем спалив жінку за відмову в інтимі. Деталі моторошної трагедії

В Одеській області нетверезий чоловік заліз до будинку нової знайомої та зажадав інтиму. Однак вона відмовила. Тоді він побив жінку і підпалив будинок. Вибратися з оселі змогла лише літня мати жертви. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень, передають Патріоти України.

За даними слідства, того вечора жінка випивала у дочки разом із зятем та його другом. Коли вечірка закінчилася, гостю вирішив провести новий знайомий. Він розраховував, що та запросить до себе. Але жінка відмовила та пішла додому.

Тоді він заліз через вікно і зажадав інтиму. У приміщенні також перебувала літня мати постраждалої. Непроханий гість зачинив пенсіонерку на кухні. А залишившись наодинці з новою знайомою, почав бити її табуреткою. Від ударів жінка знепритомніла. Нападник злякався, що вбив її і, щоб приховати сліди злочину, влаштував у будинку пожежу.

Через вікно змогла вибратися мати, вона почала кликати на допомогу. Але врятувати доньку, яка залишилася в будівлі, що палала, вже не вдалося. Суд виніс вирок: чоловік, який вже мав проблеми із законом, наступні 12 років відсидить у в'язниці.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...