В Офісі президента нагадали, яку ціну Україна платить за досі відкрите небо

Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк нагадав, яку ціну Україна платить за досі не закрите небо. Про це він написав у Twitter, зазначають Патріоти України.

"Близько мільйона біженців за 7 днів війни й тотальне руйнування історичних центрів великих міст України. Ось ціна досі не закритого неба над Україною", - заявив він.

1 березня президент Володимир Зеленський відреагував на заяву Російської Федерації про намір завдати удар по будівлі Служби безпеки України у Києві, закликаючи міжнародних партнерів закрити небо над Україною.

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що закрите небо – це гарантія безпеки українців. У Білому наголошували, що введення США безпілотної зони в небі України - "не найкраща ідея", оскільки це втягне США в прямий військовий конфлікт з Росією.

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Оце так "миролюбні створіння"! Група косаток потопила 15-метрову яхту біля Марокко

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:30

Хоча косатки зазвичай миролюбні, за останні роки фіксували численні випадки, коли ці створення атакували судна. Цього тижня невідома кількість косаток потопила вітрильну яхту в водах Марокко в Гібралтарській протоці. За даними морської рятувальної служ...