В окупованому Криму: 85-річна режисерка Дружиніна завершила зйомки нової частини "Гардемаринів"

Російська актриса і режисер Світлана Дружиніна повідомила про завершення роботи над черговою, вже п'ятою за рахунком, частиною фільму «Гардемарини», інформують Патріоти України.

85-річна Дружиніна опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм пост, в якому поділилася враженнями від зйомок. Потрібно зазначити, що вся знімальна група перебувала в Криму. Новий фільм буде носити назву «Гардемарини 1787. Війна». Як зазначила Дружиніна, знімальна група вже відзначила завершення зйомок і навіть запустила феєрверки. На честь закінчення роботи над фільмом творці та актори зібралися в Криму під відкритим небом і відзначили цю подію. «Стоп. Знято. Мої дорогі, ми завершили зйомки п'ятої частини нашої саги "Гардемарини 1787. Війна". Пройдено великий складний шлях, він пройдений гідно і з повною віддачею», - підкреслила режисер.

Потрібно додати, що на зйомках також був присутній і чоловік актриси оператор Мукасей. Дружиніна подякувала всій знімальній групі і акторам за складну роботу, яку вони зробили за останні місяці. Однак робота над картиною ще не завершена, і режисер додала, що починається найголовніший етап, коли творці фільму приступлять до монтажу. Раніше повідомлялося, що четверта і п'ята частини цієї картини вийдуть в прокат практично одночасно в наступному році.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...