В окупованому Криму мати-росіянка довела вагітну доньку до самогубства через стосунки з громадянином України

В окупованій Ялті розслідують випадок доведення до самогубства вагітної кримчанки. 35-річна Діна готувалася зареєструвати шлюб із громадянином України, пара вже чекала появи на світ дитини, але ці стосунки не знайшли розуміння у майбутньої тещі. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Встановлено, що майбутнє подружжя жило окремо від матері Діни, але теща знаходила способи донести, що незадоволена вибором дочки. Пенсіонерка постійно ображала доньку та майбутнього зятя-українця. Одне з таких повідомлень із грубостями від матері вагітна отримала у день смерті.

У поліції чоловік пояснював, що знайшов мертвою наречену, коли повернувся додому з роботи. Вагітна жінка порізала собі вени. Буде перевірено версію про доведення до суїциду.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...