В окупованому Криму висохло стратегічне водосховище: У мережі показали сумні фото

В анексованому Росією Криму триває екокатастрофа - там пересохло стратегічне Партизанське водосховище. Про це повідомляє "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Штучне водосховище знаходиться під Сімферополем. Воно було побудовано в 1966 році. З нього водою забезпечували частину міста і його околиці.

Через посуху влітку води у водосховищі ставало все менше. А зараз воно зовсім перестало наповнюватися. Водозабір з нього триває, що шкодить водосховищу.

Партизанське водосховище може вмістити 35 мільйонів кубометрів води. За останніми даними, воно було наповнене майже 7 мільйонами кубометрів.

Відзначимо, що Партизанське водосховище - це третя за обсягом штучна водойма на півострові після Чорнореченського і Сімферопольського водосховищ.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...