В окупованому Севастополі помітили букети-обереги в українському стилі (фото)

Під тимчасово окупованому Росією Севастополі у Вербну неділю, 25 квітня, торгували оберегами в українському стилі. Про це пише "Крим. Реалії", передають Патріоти України.

Повідомляється, що напередодні, 24 квітня, на вулицях і ринках містяни влаштували стихійний продаж гілочок верби і оберегів, багато з яких були в українському стилі. За словами торговців, як пише видання, обереги користувалися високим попитом.

"Російські поліцейські намагалися припинити стихійну торгівлю. На зупинці біля Юмашевсього ринку після візиту поліцейського наряду торговці перенесли товар на сусідню територію. Коли поліція поїхала, повернулися на колишнє місце", – йдеться в матеріалі.


Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...