В окупованому Севастополі вибух пошкодив військовий гелікоптер Мі-8, - ЗМІ

У тимчасово окупованому Криму пролунав вибух — пошкоджено військовий гелікоптер Мі-8 на військовому аеродромі "Кача", що на північній околиці міста Севастополь. Про це у суботу, 20 травня, повідомляє інформаційне агентство "РБК-Україна" з посиланням на свої джерела у військовій розвідці.

Співрозмовник видання розповів, що на захопленому росіянами аеродромі базується 318-й окремий змішаний авіаційний полк Чорноморського флоту РФ.

"У тимчасово окупованому Криму чергова "бавовна". Внаслідок вибуху близько першої ночі вражений і виведений з ладу військовий вертоліт Мі-8 зі складу 318 полку", — заявило анонімне джерело "РБК".

Окупаційна адміністрація півострова та російські ЗМІ поки не коментували те, що сталося. Про причини вибуху також не повідомляється.

Після інциденту окупанти посилили фільтраційні заходи до прилеглих населених пунктів. Окрім того, місцеві правоохоронці порушили кримінальну справу.

Можна приймати ставки, чи втече закордон: Екснардеп та фігурант гучної афери "Укрбуду" на 300 млн вийшов з-під домашнього арешту під сміхотворно заставу

середа, 1 травень 2024, 3:25

Чому людина, котру звинувачують у розкраданні сотен мільйонів гривень та спробі дати хабар у десятки мільйонів вийшла на волю під гарантії менше мільйона, запитання до прокурорів та суддів. Вищий антикорупційний суд відпустив екснардепа та колишнього к...

"Кілька разів на тиждень фіксуються спроби заходу": У ДПСУ розповіли, де найактивніші російські ДРГ

середа, 1 травень 2024, 1:45

Найактивніша діяльність російських диверсійно-розвідувальних груп наразі фіксується на Сумщині. Вони намагаються перетнути державний кордон України у межах області по кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. . Про це в ефірі каналу "Ми – У...