В Олександрівській лікарні Києва від коронавірусу помер монах Почаївської лаври

У Києві від коронавируса помер монах Почаївської лаври, який був госпіталізований з підозрою на COVID-19. Як повідомляє "Українська Правда" з посиланням на джерела у міській адміністрації, 40-річний чоловік був уродженцем столиці, зазначають Патріоти України.

Прибувши до Києва з Тернопільщини, він відчув себе погано і викликав "швидку". У клініці у хворого протягом тижня трималася висока температура, ускладнення дав ще й цукровий діабет.
«Зафіксована третя смерть серед ченців. Помер чернець, який був госпіталізований. Він з Почаївської лаври. Він знаходився в лікарні більше тижня. Мав підтверджений діагноз на COVID-19 і супутні захворювання», - заявив представник КМДА.

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...