В Олександрівській лікарні врятували нардепа, котрий надійшов у важкому стані

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Руслан Горбенко повідомив, що вилікувався від коронавірусної інфекції, і в понеділок його випишуть з Олександрівської лікарні Києва, зазначають Патріоти України.

"Тест ПЦР дав сьогодні негативний результат. У понеділок випишуть додому. При надходженні стан був тяжким", - написав "слуга" у Facebook.

Нардеп розповів, чим його лікували в лікарні. Він також порадив при перших симптомах хвороби "відразу починати лікування, тоді за 5 днів можна вилікуватися в домашніх умовах".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...