В особливому місці: Міккі Рурк попросив поховати його в Україні

Раніше актор заявив, що не хоче, щоб після смерті його тіло залишалося в Лос-Анджелесі.

Міккі Рурк. Фото: соцмережі.

Одного разу Міккі Рурк обмовився, що хоче бути похованим в Україні - на батьківщині свого помічника Дмитра Корнійчука, родичі якого досі живуть в селі Загірці Хмельницької області. Слова голлівудського актора не сприйняли всерйоз, але, схоже, він не жартував. Нещодавно Корнійчук прилетів додому не тільки провідати близьких, але й обрати місце на кладовищі для знаменитості. Про це у Facebook розповів журналіст Юрій Гула, передають Патріоти України.

"Цю ідею він [Рурк] не залишив! Його асистент Діма Корнійчук прилетів з LA в Загірці. Місце для Міккі - обрано". До свого посту Гула додав фото з Корнійчуком і пообіцяв незабаром розповісти більше про те, де саме поховають Рурка.

Дмитро Корнійчук з Юрієм Гулою. Фото: Facebook.

Раніше актор заявив, що не хоче, щоб після смерті його тіло залишалося в Лос-Анджелесі. Значно більше йому подобається природа в Загірцях, яку поки він бачив лише на фото. Втім, деякі шанувальники Рурка все одно переконані, що це лише черговий жарт, адже не дарма його називають "містер епатаж". Та й сам Рурк поки не збирається на покій - попереду у 67-річного актора ще великі плани.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...