В останній момент закрив заплакане обличчя: Російський коп в прямому ефірі транслював своє самогубство (фото, відео)

У понеділок вночі, 5 серпня, в Уфі (Росія) в ДТП загинув 22-річний поліцейський Еміль Колмаков, а його смерть транслювалася в прямому ефірі в соціальній мережі Instagram, повідомляють Патріоти України.

Ролик опублікували в інтернеті в середу, 7 серпня. Там видно, що автомобіль, на якому пересувався поліцейський, влетів на повному ходу під задній бампер припаркованої вантажівки DAF. Водій фури, житель Татарстану, в момент зіткнення перебував в кабіні.

Судячи з кадрів, піти від зіткнення Еміль навіть не намагався. В останню секунду він лише закрив заплакане обличчя руками.

Версію самогубства офіційно не підтверджують в поліції. Справу розглядають з урахуванням того, що хлопець не впорався з керуванням транспорту.

Правоохоронці заявили, що передня частина машини в результаті аварії виявилася затиснута під фурою. Водій ВАЗ-2112 помер на місці до приїзду медиків.

Встановлено, що водієм ВАЗ-2112 є співробітник відділу поліції № 2 Управління МВС Росії по місту Уфі. Поліцейський був не на службі, в цивільному одязі і керував власним авто, яке оформлено на його бабусю.

Як відзначають в ufa1.ru , Еміль був родом з села Кармаскали, там же він офіційно прописаний, але жив в Уфі. У 2016 році він отримав диплом Башкирського економіко-правничого коледжу. Влаштувався на роботу в поліцію в жовтні 2018 року, а на посаду прийшов в лютому 2019 року. Права Еміль отримав менше трьох місяців тому, в травні цього року.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...