У партії "Слуга народу" відкидають зв'язок з винуватцем смертельної ДТП у Полтавській області

Олексій Сердюков публічно звертався до Володимира Зеленського і запропонував йому зустрітися в його книгарні в Полтаві, щоб розповісти про місцеві "клани" та про те, як важко вести бізнес в цьому місті.

Смертельна ДТП під Полтавою. Фото: соцмережі.

Полтавський бізнесмен Олексій Сердюков, який останнім часом займався передвиборчою кампанією кандидата в народні депутати від партії "Слуга народу" Дмитра Налетова, зізнався в скоєнні смертельної ДТП, в якій загинула жінка і постраждали ще кілька людей, передають Патріоти України.

ДТП сталася ввечері 14 липня на 167 км автодороги Полтава - Суми, повідомляє місцеве видання "Полтавщина" з посиланням на поліцію. Сердюков в своєму Facebook визнав, що його авто стало причиною аварії. Він написав, що не впорався з керуванням під час обгону іншого автомобіля, через що зіткнувся з машиною, що їхала назустріч.

За його словами, у нього перелом тазу, а жінка, яка була з ним в авто, перебуває у важкому стані. Деякі ЗМІ поширили інформацію, що Сердюков очолює полтавський осередок "Слуги народу". У партії офіційно спростували цю інформацію. "Офіційно: Олексій Сердюков не є головою осередку партії «Слуга народу» в Полтаві, також він не є членом партії", - йдеться в повідомленні партії в Telegram.

За даними видання "Полтавщина", Олексій Сердюков є приватним підприємцем, засновником групи проектів "Зміст" в Полтаві. На початку червня Олексій Сердюков публічно звернувся до Володимира Зеленського і запропонував йому зустрітися в його книгарні в Полтаві, щоб розповісти про місцеві "клани" та про те, як важко вести бізнес в цьому місті. Зеленський не відповів.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...