У перший день весни в Україні потеплішає: Синоптики уточнили прогноз на 1 березня

У середу, 1 березня, в Україні прогнозують плюсову температуру.У більшості регіонів буде сухо та хмарно з проясненнями. На заході вночі та вранці місцями туман, повідомив Укргідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, вдень невеликий мокрий сніг пуститься у північно-східних областях. На Прикарпатті, в центрі та на сході на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Вдень у більшості областей буде 0...+5℃. У південній частині та на Закарпатті повітря прогріється до +6...10℃.

На Київщині буде хмарно з проясненнями, але без опадів. Швидкість північно-західного вітру - 7-12 м/с.

Температура повітря в Київській області вдень 0...+5℃. У столиці +2...4℃.

У горах значна сніголавинна небезпека утримується на високогір'ї Закарпаття.

Помірна сніголавинна небезпека очікується на високогір'ї Івано-Франківської та в горах Чернівецької та Львівської областей.

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...