У перший раз його батько відмазав: Спливло темне минуле професора-вбивці з Росії (відео)

Військовий історик Олег Соколов був винен у смерті колеги, але відбувся умовним терміном.

Олег Соколов. Фото: соцмережі.

Професор Олег Соколов із Росії, який по-звірячому вбив і розчленував аспірантку-коханку Анастасію Єщенко, вже потрапляв під суд за смерть колеги. Це було в 80-х роках і тоді розслідування закінчилося для нього умовним терміном. Про це йдеться в матеріалі "ЛенТВ24", передають Патріоти України.

Подробицями поділилася архітектор Ірина Федорова. За її словами, на зйомках фільму "Росія молода" Соколову довірили перегнати корабель із людьми. "На совісті цієї людини вже друга смерть. Абсолютний кар'єрист, що спритно і чудово обходить усі точки, які можуть показати його зі справжнього боку. Він так потворно вів судно, яке йому довірили, втопив кращий корабель Балтики красиве історичне судно. Втопив судно, втопив людинукращого, чудового вченого, який у цей час перебував на цьому кораблі й опинився в безвихідному становищі", – розповіла Федорова. Вона назвала ім'я загиблого – Володимир Сорокін.

За словами жінки, справа дійшла до суду, Соколова визнали винним у загибелі Сорокіна. Військовий історик відбувся умовним терміном. Однак жінка вважає, що йому допоміг батько. "Татко його обійшов усі кабінети, тоді він був при погонах. І відмазав його. Він отримав умовно два роки. Але цей термін був у нього. Він рецидивіст", – заявила вона.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...