У Підмосков'ї чергова потужна пожежа (відео)

Пожежа в місті Раменське в Підмосков'ї

Підприємство з виробництва пластикових труб загорілось у місті Раменське під Москвою. Площа пожежі складає 2000 квадратних метрів. Про це повідомляє російський провладний Telegram-канал Mash у вівторок, 30 квітня.

Інші російські ЗМІ уточнують, що мова про склад з пластиковими трубами.

"Вогонь швидко поширюється через горючість матеріалів та сильний вітер", - ідеться в повідомленні.

У соцмережі зазначають, що на місці події 70 рятувальників та 22 спецмашини гасять вогонь; 40 працівників підприємства змогли евакуюватися самостійно.

"Попередньо всередині можуть бути ще люди", - додає Telegram-канал.

"Я відірву тобі два вуха!": Легендарний футбольний клуб звільнив тренера за дику витівку (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 21:50

Туринський Ювентус оголосив про відставку головного тренера команди Массіміліано Аллегрі, інформують Патріоти України. Клуб ухвалив рішення попрощатися з наставником через поведінку італійця після фіналу Кубка Італії, в якому туринці виграли трофей, пе...

"Ти отримав кулю за такі слова": Усик прибув на зважування у вишиванці з портретом військового, якого розстріляли росіяни (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 21:39

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик (21−0, 14 КО) проведе поєдинок із володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (34−0−1, 24 КО). Українець прибув на зважування з британським боксером, повідомляють Патріоти України. Усик приїхав на...