"У поліції їй ніхто не повірив і не захистив": Фото Кейт Міддлтон з підбитим оком обурило користувачів мережі

Італійський художник Александро Паломбо (AlexSandro Palombo) презентував свій новий проєкт, присвячений засудженню домашнього насильства. Він представив відредаговані ним фотопортрети відомих жінок, зобразивши їх жертвами та додавши на їхні обличчя синці та порізи, повідомляють Патріоти України.

Були використані зображення віцепрезидента США Камали Гарріс, голови Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн, президента Європейського центрального банку Крістін Лагард, королеви Іспанії Летиції, а також герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. Фото супроводжував підпис: «Вона повідомила про нього поліцію, але їй ніхто не повірив. Але вона залишилася сама. Але її не було захищено. Але він не зупинився. Але її все одно вбили».

Як повідомляє видання Daily Express, Паломбо заявив, що хоче привернути увагу до того, що політики недостатньо реагують на проблему «гендерного насильства» і підкреслити «неефективність системи підтримки та захисту жертв».

Проте робота Александро викликала критику у мережі. «Експлуатація жінок без їхнього дозволу — ще одна форма насильства», «Ви не мали права публікувати чи редагувати зображення цих жінок…», «Вам має бути соромно», — писали у коментарях. А хтось порадив принцу Вільяму подати до суду на художника, який представив його як аб'юзера.

Інші користувачі, втім, хвалили італійця за те, що він присвятив свою творчість такій важливій проблемі.


Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...