У "помідорній столиці України" вирішили, що ставити ялинку на Новий рік занадто банально і непатріотично

У селі Велика Кісниця, що на Вінниччині, місцеві жителі замість новорічної ялинки «запалили» томат, зазначають Патріоти України. Про це повідомив Андрій Федик на фейсбук-сторінці руху «Z міста V село».

Свого часу у центрі села встановили велетенський пам’ятник помідору з пісковику. На Новий рік світлий камінь вирішили підсвітити у червоний колір, щоб створити візуалізацію справжності овочу.

«Під Новий Рік всі запалюють ялинки. А ми вирішили бути оригінальними та запалили новорічний Томат! Багато людей питали нас: чому Помідор не червоний? Ну то ми його «вдосконалили». Простих шляхів, звичайно, не шукали. Попрацювати довелося добряче. Копали траншеї, прокладали кабелі, встановлювали правильне освітлення. Результат – неперевершений! Світлини не передають всього вау-ефекту, який відчувається тут, на місці. Прийдіть ввечері – будете приємно вражені, бо тепер він справді червоний»,- написав Андрій Федик.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...