У понеділок до України потужно постукається весна

Особливо тепло буде на Заході України та Одещині, де стовпчики термометрів можуть піднятися аж до 12... 14ºС. Про це пише синоптикиня Наталія Діденко, зазначають Патріоти України.

Однак заголом у понеділок в більшості областей України протягом дня очікується більш помірне потепління - 2... 6ºС. На Півдні та на Заході 5... 9ºС.

"Вночі ще буде підморожувати. Тому дороги та тротуари отримають зміцнілу, хоча й замасковану під калюжі, ожеледицю - дуже обережно!" - написала вона у Facebook.

У східних областях завтра можливий мокрий сніг та дощ. На решті території України без істотних опадів. Зранку можливий туман.

У Києві максимально 2... 4ºС, без суттєвих опадів.

23-24 лютого, очікується короткочасне похолодання на Лівобережній Україні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...