У пошуках крайнього: Поліцейські в Одесі взялися за рятувальників через пожежу у коледжі

В Одесі у підрозділах ДСНС провели ряд обшуків в рамках слідчих дії трагедії на Троїцькій,25.

Поліцейські вилучили документацію з дій пожежних розрахунків з моменту повідомлення про пожежу і аж до моменту ліквідації. Про це повідомив радник начальника обласної поліції Руслан Форостяк, передають Патріоти України.

"Очільника ДСНС Одеської області прогнозовано відсторонили від своїх обов'язків з огляду на останні резонансні пожежі. Вилучення документів дасть змогу запобігти будь-яким документальним втручанням "заднім числом", навіть при бажанні зробити аналіз чи висновки про належне реагування та організацію локалізації цієї трагічної пожежі", - написав Форостяк у Facebook.

Вважає, що при ліквідації пожежі у колежі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу були допущені помилки. "Попри героїзм пожежників, я не розумію, як так можна боротись з вогнем - тупо змиваючи будівлю потужними лафетами. Це ж просто знищили будівлю та завалили людей, яких можливо ще можна було врятувати. Можливо я дилетант в цих питаннях, але навіть мені, дилетанту, зрозуміло що це не так робиться", - додав Форостяк.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...