"У Поволжі було ще гірше": Скандальний український композитор вирішив виправдати Росію за Голодомор (відео)

Володимир Бистряков заявив, нібито українські політики будують національну ідею на "негативних моментах історії та ненависті".

Відомий український композитор Володимир Бистряков відзначився черговою скандальною заявою про Україну. Відповідне відео опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

"І здулися [команда Зеленського, - прим. ред.] знову, і пішли ці всі в'ятровичи, та ж сама пісня те ж саме ниття. Свого часу на схилах Дніпра спорудили меморіал голодомору, але це виявилося мало - роблять найбільший в Європі голодоморище такий, зараз розкопує ще далі, будуть його збільшувати", - говорить композитор.

Також він дивується, чому нібито "з таких речей негативних будується основна ідеологія держави, на ненависті до чогось". "Ну, був голодомор, я не заперечую, але голодомор був і в Поволжі, причому моторошний зовсім, але про це воліють не розповідати, був на величезній території, і звалювати це все на росіян ... швидше на політичну систему того часу потрібно було звалювати, а тут вона все приплітають саме до росіян, саме до етнічної групи. Так що це все має таке негарне підгрунтя", - упевнений Бистряков.

У мережі не втрималися від коментарів на адресу композитора, обгрунтовано звинувативши його в спробі похайпіть "на всьому". "Воно б ще про Голокост згадало. А взагалі це совкове бидло то недопрацювало, и не довело до логічного завершення тезу: мовляв, українці самі винні, самі спровокували Голодомор - так говорили українською і не визнавали себе росіянами", - пише в своєму Telegram-каналі блогер і політолог Олексій Голобуцький.

За його словами, "Кремль же розганяє саме цю тезу щодо всього: щодо анексії і війни, щодо транзиту, щодо МН17 - всюди ми "самі винні".

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...