У Росії 52-річна жінка-пекар підпалила військкомат (фото)

В Ульяновській області Росії сьогодні серед білого дня підпалили військкомат. Палієм виявилася 52-річна жінка-пекар. Про це повідомляє телеграм-канал Baza, передають Патріоти України.

"Спроба підпалу сталася сьогодні вдень у місті Інза. Близько 15 години невідома жінка зайшла у фойє військового комісаріату на вулиці Революції і кинула на підлогу пляшку з легкозаймистою рідиною. В цей час в будівлі чергував співробітник поліції. За допомогою вогнегасника він швидко загасив пожежу", – йдеться в повідомленні.

Впоравшись з вогнем, поліцейський вибіг на вулицю і побачив жінку, що тікала, і наздогнав її та затримав. Це виявилася місцева мешканка, яка працює пекарем. Про її мотиви до теперішнього моменту невідомо - жінка постійно змінює свідчення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...