У Росії поїзд наїхав на КамАЗ, 140 постраждалих (відео)

Telegram-канал заявляє з посиланням на транспортну прокуратуру, що винуватець аварії - водій самоскида

Аварія у Волгоградській області Росії стала причиною того, що 140 росіян зазнали поранень. У більшості з них подряпини та забиті місця, однак 20 людей довелось госпіталізувати. Про це повідомляє російський провладний Telegram-канал Mash.

У соцмережі пояснили, що причиною ДТП стало зіткнення вантажівки та поїзда.

"Жінку, затиснуту в одному з вагонів, дістали. Її везуть у лікарню", - йдеться в повідомленні.

Telegram-канал заявляє з посиланням на транспортну прокуратуру, що "винуватець аварії - водій самоскида, який порушив правил дорожнього руху та виїхав на переїзд".

"Дзвінок працював стабільно. Чоловік подумав, що встигне проскочити перед поїздом. На кадрах - обстановка на місці тепер", - ідеться в дописі.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...