У Росії знайшли колишнього головлікаря лікарні, де лікувався Навальний

У Росії знайшли колишнього головного лікаря лікарні, в якій після отруєння перебував опозиціонер Олексій Навальний, міністра охорони здоров'я Омської області Олександра Мураховського, який 7 травня загубився на болотах під час полювання. У прес-службі адміністрації Омської області повідомили російському виданню "Підйом", що чиновник знайшовся і почувається нормально, передають Патріоти України.

"Міністр охорони здоров'я Омської області Олександр Мураховський вийшов до людей в районі села Басла. Знаходиться в нормальному стані. Зараз проходить обстеження в лікарні Большеуковського району", - йдеться в офіційному повідомленні.

Виданню "База" стали відомими подробиці пригод глави омського МОЗ. Виявляється, чиновник в складі групи мисливців їхав на квадроциклі замикаючим і в якийсь момент зіткнувся з березою. Його зникнення товариші не помітили, а міністр, коли відійшов від свого транспортного засобу, втратив орієнтацію і збився зі шляху. Телефону у нього з собою не було, оскільки мобільного зв'язку на болотах немає.

Мураховський ночував в якомусь вагончиків, де знайшов так званий "чойс" - бомж-пакет з продуктами. Тут була буржуйка і чайник. Наступного ранку Олександр пішов у напрямку населених пунктів, дорогою бачив вертоліт рятувальників, що пролітав над ним, махав руками, проте його не помітили.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...