"В СБУ сказали, что у них карантин": Дружина викраденого в Києві бізнесмена просила про охорону

Жінка вважає, що до викрадення чоловіка причетні російські спецслужби.

Дружина акціонера ТОВ "Севастопольський судноремонтний завод "Південний" Сергія Ткаченка, викраденого з перукарні в Києві, заявила про погрози на свою адресу, повідомляють Патріоти України.

Як написала Юліанна Ткаченко в Facebook, вона звернулася з проханням надати їй держохорону, але по "гарячій лінії" СБУ нібито сказали, що у них карантин. Жінка вважає, що до викрадення чоловіка причетні російські спецслужби. Ткаченко фігурує в кримінальному провадженні РФ у справі про нібито розкрадання майна і оголошений у Росії в розшук.

Ще місяць тому рідні просили правоохоронців надати їм охорону, але поліція тоді так і не змогла визначити, чи існує загроза підприємцю.

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...