У штурмах йшов у першій двійці: Зірка серіалу "Кріпосна" повідомила про загибель рідної людини на передовій

Ганна Сагайдачна повідомила про горе в сім’ї.

Відома українська актриса Ганна Сагайдачна на своїй сторінці в Instagram розповіла про втрату родича на фронті.

За її словами, 4 жовтня у бою з окупантами загинув її рідний дядько Ігор Олександрович, який кілька тижнів не дожив до свого 50-річчя.

"Між цими фото різниця менша за три місяці... Сьогодні 9 днів, як твоя душа відлетіла у світи Героїв. Моєму синові 4 роки - я зроблю все можливе, щоб він пам'ятав тебе і пишався своїм двоюрідним дідусем", - написала зірка серіалу Кріпосна.

Жінка також додала, що її рідна людина в штурмах йшла в першій двійці, додавши, що він не розповідав про це сім’ї, тому цю інформацію вона дізналася від товаришів по службі свого дядька.

"Твій побратим розповів, що у штурмах ти йшов у першій двійці - ти нам цього не казав... І ти повертався живим. Ти і твої побратими загинули від рук зрадника. Ти був доброю людиною і жив своє абсолютно просте життя. А ховали ми тебе всім містом, як справжнього Героя", - зауважила Ганна Сагайдачна.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...