"В случае пожара - молитесь": У мережі показали знакове фото з готелю в Одесі

У лютому 2019-го року в "Токіо Стар" помітили порожню підставку для вогнегасника та поруч... хрестик.

В одеському готелі "Токіо Стар" , де в ніч на 17 серпня в пожежі загинуло 8 осіб, були присутні кричущі порушення правил пожежної безпеки. Відповідний знімок опублікувала на своїй сторінці в Facebook поліцейська Зоя Мельник, передають Патріоти України.

"А ось як було з пожежною безпекою в лютому в "готелі" Токіо, в якому сьогодні вночі під час пожежі заживо згоріли 8 чоловік", - пише Мельник.

На опублікованому скріншоті можна побачити фото, зроблене підприємцем Євгеном Мельниковим ще 2 лютого 2019 року. На фото зображена стіна готелю "Токіо Стар", де є хрест і порожня підставка для вогнегасника. "У разі пожежі - моліться", - підписав тоді це фото автор.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....