"В "Сребреницу" собираются": У мережі показали величезну чергу жителів "ЛНР" в "фашистську" Україну

Кадри з "ЛНР" шокували не тільки українців, а й росіян.

Кілометрова піша черга на блокпосту "ЛНР" в Станиці Луганській з людей, які намагаються потрапити на неокуповану територію України, шокувала навіть росіян. Популярний Twitter-аккаунт hochu @ domoy оприлюднив два фото, які "підірвали" Інтернет, інформують Патріоти України.

На фото показана величезна піша черга на блокпосту "народної республіки". Тисячі людей чекають, щоб пройти на підконтрольну ЗСУ територію України. Бойовики "ЛНР" спеціально уповільнюють проходження цивільними лінії розмежування, через що люди простоюють в таких чергах по півдня, а то і більше.

Жителі "народної республіки" масово скаржаться на свавілля бойовиків. Вони зазначають, що проходження через блокпост ЗСУ займає від сили 15 хвилин, та й умови там набагато краще. Фото прокоментував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан. Він зазначив, що вони демонструють всю брехню Кремля і російської пропаганди про "громадянську війну" в Україні. "Очередь в "фашистскую" Украину, где всех "пытают" и "издеваются"... Пенсии, холодильник и набитое пузо побеждают зомбоящик", - написав він.

Помітив фото і російський Telegram-канал "Протести в світі". "Очередь на расстрел. Направляется из Луганска в украинскую Станицу Луганскую. Декабрь 2019. Путин говорит, что будет "Сребреница". Не забудем не простим))" - іронізує блогер.


Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...