У США помер легендарний музикант, улюбленець десятків мільйонів

Білл Візерс

Американський музикант, котрий творив у стилі соул, триразовий володар премії "Греммі" Білл Візерс помер на 82 році життя через ускладнення, які були викликані проблемами з серцем, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail. За словами видання, смерть автора пісень "Is not No Sunshine" і "Use Me" підтвердила його сім'я.

"Ми спустошені втратою нашого улюбленого відданого чоловіка та батька. Самотня людина з серцем, яка прагнула з'єднатися зі світом за допомогою поезії та музики, він чесно говорив з людьми та пов'язував їх один з одним", – йдеться в заяві родичів музиканта.

Зазначимо, що Білл Візерс почав свою музичну кар'єру після 30 років. Серед інших його відомих хітів – "Lean on Me", "Just the Two of Us", "Lovely Day і Grandma's Hands". За свої роботи музикант був нагороджений трьома преміями "Греммі". У 2015 році він був введений в Зал слави рок-н-ролу.

Білл Візерс


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...