У США український боксер суворим нокаутом сенсаційно переміг екс-чемпіона світу (відео)

Знаменитий український боксер Іван Редкач (23-4-1, 17 KO) сенсаційно переміг 32-річного екс-чемпіона світу в двох дивізіонах Девона Александера (27-6-1, 14 КО) .На вечорі боксу в Каліфорнії 33-річний уродженець Шостки ефектно нокаутував опонента в 6-му раунді, зазначають Патріоти України.

Бій пройшов в конкурентній боротьбі. Уже в кінці 2-го раунду Девона потряс потужний "постріл" від українця. На точні, але не потужні удари американця, Іван відповідав важкими ляпасами.

До 5-го раунда здавалося, що Александер зможе перемогти. Він пристрілявся, почав частіше потрапляти і його атаки стали більш ефективним.

Несподівана розв'язка наступила в дебюті 6-го раунду. Після короткого "стусана" зліва боксер зі США як підкошений впав на ринг, і вже не встиг відновитися. Редкач влаштував супернику град ударів зліва, ще двічі відправивши опонента в нокдаун. Рефері не став продовжувати знущання над американцем і зупинив бій.



Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...