У США за вироком суду вперше за 67 років стратили жінку

Вперше за 67 років: в США стратили жінку, яка перебувала у камері смертниківУ США стратили єдину ув’язнену у федеральної камері смертників за вбивство, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

У 2004 роц Ліза Монтгомері була визнана винною у вбивстві вагітної жінки в штаті Міссурі в 2004 році. Засудженній зробили смертельну ін’єкцію у в’язниці в Терре-Хот, штат Індіана.

Ліза Монтгомері є першою федеральною ув’язнененою жінкою, яку стратив уряд США за 67 років.

Страта відкладалася двічі: спочатку через пандемію коронавіирусу, а потім за рішенням судді. Останньою жінкою, яку стратили в США в газовій камері в Міссурі в 1953 році, була Бонні Хіді.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...