У стилі Олега Блохіна: Не гол, а шедевр: Мінський "динамівець" забив переможний м'яч у чемпіонаті Білорусі акробатичним ударом спиною через голову (відео)

Евгений Шикавка

Справжньою окрасою поєдинку чергового туру чемпіонату Білорусі, який дещо відійшов у тінь після відновлення змагань у Німеччині, Італії та Іспанії, став гол-красень, забитий форвардом мінського «Динамо» Євгеном Шікавкой, зазначають Патріоти України.

На 36-й хвилині домашньої зустрічі з «Славією» з Мозиря 27-річний підопічний відомого по роботі в Україні тренера Леоніда Кучука фантастично вивернувся в повітрі і ударом «ножицями» з 16 метрів забив переможний м'яч - 1: 0.
Відзначимо, що успіх дозволив мінському «Динамо» з 19 очками піднятися на сьоме місце в таблиці. У лідера - БАТЕ - 26 пунктів і гра в запасі. Другу позицію з 24 балами (і матчем в запасі) займає «Шахтар» українського тренера Юрія Вернидуба, третє - Брестське «Динамо» (22 очка), кольори якого захищають Артем Мілевський, Євген Хачеріді та Олександр Нойок.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...