"У такій ситуації - це щастя": Подружжя дивом вижило під час російського удару по "Епіцентру" в Харкові

До штабу поліції звернулось подружжя харківʼян, яке дивом вижило під час російської атаки на гіпермаркет Епіцентр 25 травня. Про це у вівторок, 28 травня, повідомила пресслужба поліції Харківської області, передають Патріоти України.

Там зазначили, що внаслідок терористичного удару жінка отримала незначні травми. Чоловік не постраждав. Подружня пара звернулась до правоохоронців після того, як дізналась, що поліція продовжує встановлювати відвідувачів і працівників гіпермаркету, які могли перебувати у будівлі під час російської атаки.

Чоловік і жінка розповіли, що під час авіаудару, близько 16:00, вони перебували у відділі Сад, город гіпермаркету. Під час вибуху вони нічого не почули, весь товар залишився на місцях, але на пару звідусіль посипалося скло.

Охоронець, який перебував з ними у відділі, відкрив двері на вулицю, тож подружжя змогло швидко покинути приміщення ТЦ. 67-річний чоловік залишився неушкодженим. Водночас його 66-річна дружина отримала порізи на щоці та ногах.

Проте харківʼяни не зверталися до лікарні. Вони вважають, що «в цій ситуації - це щастя, що вони залишилися живими». До штабу поліції чоловік і жінка звернулися спеціально, аби їх не шукали.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...