У теплу пору року зустрічаємо щовечора та щоночі: Вчені назвали найсмертоноснішу тварину в світі

Американські вчені встановили, що найнебезпечнішою твариною у світі є комар. Про це повідомляє yahoo із посиланням на дослідження американських вчених, передають Патріоти України.

За даними az-animals.com, щороку ці тварини вбивають від 750 000 до 1 мільйона людей. За оцінками науковців, на планеті налічується до 110 трильйонів комарів. На одну людину на планеті припадає 16 000 комарів. Комахи можуть переносити такі смертельні захворювання, як:

  • малярія,
  • лихоманка денге,
  • вірус Західного Нілу
  • вірус Зіка.

За даними Центрів з контролю та профілактики захворювань США, у 2017 році від малярії померло 435 000 людей . Це захворювання загрожує майже половині населення світу, а лімфатичним філяріатозом хворіють "120 мільйонів людей у 72 країнах".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...