У тому числі 14-річна дівчинка: У Києві група підлітків вбила чоловіка

Інцидент стався біля багатоповерхівки на вулиці Маяковського на Троєщині.

У Києві в ніч на вівторок, 7 січня, група підлітків до смерті побила 43-річного чоловіка, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався біля багатоповерхівки на вулиці Маяковського на Троєщині. Поліцію викликав мешканець цього будинку, який помітив, що підлітки після нападу заховалися в сусідньому під'їзді. Як повідомляє «Київ Оперативний», вранці підозрювані були затримані.

Під варту взято двох юнаків 19 років, 16-річного підлітка і 14-річну дівчину. Група здала ще двох спільників: 17-річного юнака та 30-річного чоловіка. За словами зловмисників, вбивати чоловіка вони не планували, хотіли тільки пограбувати його. Однак удар по голові виявився смертельним для жертви.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...