У тому числі арбалет: У Львові в похоронному бюро вилучили... зброю та наркотики (фото)

У Львові поліцейські провели санкціонований обшук в місцевому бюро ритуальних послуг, в одному з приміщень якого тимчасово проживав 32-річний уродженець Тернопільської області, передають Патріоти України.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції у Львівській області, під час обшуку було виявлено та вилучено автомат, пістолети, велику кількість набоїв різного калібру, гранату Ф-1 та арбалет.

“Крім того, було виявлено близько 500 грамів наркотичних та психотропних речовин, ззовні схожих на канабіс та амфетамін, вартість яких на “чорному ринку” становить понад 150 тисяч гривень”, - йдеться у повідомленні.

Вилучену зброю та підозрілі речовини скерували на експертне дослідження. Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...