У тому числі на курортах Азовського моря: У МОЗ розповіли, на яких пляжах України не можна купатися

У цьому сезоні ЦГЗ веде спостереження за якістю води на 88 пляжах.

Центр громадського здоров’я МОЗ України опублікував список пляжів, купатися на яких не рекомендується, повідомляють Патріоти України.

У цьому сезоні ЦГЗ веде спостереження за якістю води на 88 пляжах: 54 морських та 34 річкових. На сторінці ЦГЗ в Facebook оприлюднено список пляжів із відхиленнями показників якості води:

  • У Донецькій області відхилення від стандарту за звітний період виявлено у пробах морської води в міському пляжі в районі готелю Турист, пляжі Лівобережний в районі водної станції Куточок, пляжі Приморського району, р-н СРЗ, пляжі Маріуполя. Станом на 14.08.2020 в пробах води з громадських пляжів смт. Ялта, Юр'ївка виділено V.parahemolyticus, с. Урзуф - V.cholera, громадського пляжу с. Мелекіно - V.alginoliticus. Рекомендується встановити щити про заборону купання, взяті на повторні дослідження проби води.
  • У Запорізькій області відхилення від стандарту виявлено у пробах річкової води: пляж Правий берег Запоріжжя, міський пляж Сонячний в Енергодарі. Рекомендується встановити щити про заборону купання, взяті на повторні дослідження проби води.
  • У Миколаївській області відхилення від стандарту виявлено у пробах морської води: міський пляж Чайка і пляж Прибій в Миколаєві. Рекомендується встановити щити про заборону купання, взяті на повторні дослідження проби води.
  • В Одеській області відхилення від стандарту за поточний період виявлено у пробах морської води: пляж Одеси. Виділено Е.соli (пляжі Одеси - 13 і 16 ст. В. Фонтану, Відрада). Рекомендується встановити щити про заборону купання, взяті на повторні дослідження проби води.
  • У Херсонській області відхилення від стандарту за звітний період виявлено у пробах морської води з пляжу Генічеська. Рекомендується встановити щити про заборону купання, взяті на повторні дослідження проби води.
  • У Києві відхилення від стандарту за звітний період виявлено у пробах з пляжів Золотий, Центральний, Передмістна слобідка, Дитячий, Молодіжний, Венеція, Веселка, Галерний, Чорторий, Троєщина, Тельбін, Веселка, Вербний, Пуща-Водиця. Рекомендується встановити щити про заборону купання, взяті на повторні дослідження проби.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...