У центрі Києва серед білого дня на тротуар обвалився балкон (відео)

У житловому будинку, розташованому у центрі Києві, відвалилася частина балкону на 5 поверсі. Про це інформує Telegram-канал "Київ оперативний", передають Патріоти України.

Повідомляється, що НП сталася на вулиці Пушкінській, 9. Зокрема, очевидець засняв, як частина балкону, розташованому на п'ятому поверсі, просто впала на тротуар поруч із проїжджою частиною. На щастя, внаслідок НП у Києві ніхто не постраждав. "У самому центрі міста від балкону, що на 5 поверсі, відвалилася частина і впала на тротуар. На щастя, ніхто не постраждав. Київ, вулиця Пушкінська, 9", - йдеться у підписі до відеоролику.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.